Cocu geniet van Barcelona, maar reageert niet op vacature

0
73

NOS   Voetbal   0

De opzienbarende comeback van FC Barcelona in de Champions League heeft PSV-trainer Phillip Cocu veel plezier gedaan. En niet alleen als voormalig Barcelona-speler. “Het is een mooi voorbeeld voor PSV. Het bewijst maar weer eens dat alles mogelijk is”, aldus Cocu op de persconferentie voor het duel met Go Ahead Eagles van zaterdag.

En voor PSV is nog van alles mogelijk. Twee weken geleden werd de landskampioen na de nederlaag bij Feyenoord nog afgeschreven als titelkandidaat. Maar na het puntenverlies van Feyenoord en Ajax van vorige week gloort er weer hoop in Eindhoven. De achterstand op Ajax is vier punten, de kloof ten opzichte van Feyenoord is acht punten.

“Je moet altijd in je kansen blijven geloven, ook als ze klein zijn”, zei Cocu. “Zo’n wedstrijd van Barcelona maakt dat geloof tastbaar.”

Maar de situatie van PSV is natuurlijk wel heel anders, weet Cocu. “Barcelona had zelf invloed op dat duel. En wij hebben niet overal zelf invloed op. Wij richten ons nu eerst op de positie boven ons. We willen dichter bij Ajax komen.” 

[apss_share]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here