Duikers vissen trouwring Van Poppel op in Australië

0
129

NOS   Wielrennen   0

Een ketting op de bodem van het water? Het is als zoeken naar een speld in een hooiberg. De familie gaf de hoop dan ook snel op. Vader Jean-Paul van Poppel, ook in Australië als ploegleider van Roompot-Nederlandse Loterij: “Ik zei al tegen Danny: die vinden ze nooit terug.”

De organisatie van de wielerkoers besloot om er werk van te maken. Er werd een speciale duiker ingehuurd om de bodem af te zoeken. 

Haai

Het had weinig gescheeld of Michael Naughton was onverrichter zake weer boven water gekomen. “Op het laatste moment zag ik een vaag puntje goud in het water”, aldus de gelukkige vinder in de Herald Sun

Van Poppel junior was dolblij. “Het is speciaal voor mij.” Geheel ongevaarlijk waren de zoektocht en de duik overigens niet. “Ik hoorde pas later dat daar twee weken eerder nog een haai was gesignaleerd.”

Rest nog de vraag waarom Danny van Poppel de trouwring van zijn moeder om zijn nek heeft. Senior legt uit: “Mijn naam staat op die ring, maar hij was van mijn vrouw. Danny’s oudere broer Boy heeft mijn trouwring. We zijn in 2000 gescheiden.”

[apss_share]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here