‘Guardado en Arias zijn toe aan vertrek uit Eindhoven’

0
74

NOS   Voetbal   0

Meer persoonlijkheid en een beweeglijke spits. PSV heeft volgens analisten Aad de Mos en Pierre van Hooijdonk behoefte aan nieuwe impulsen om de successen van de afgelopen twee jaar te kunnen herhalen.

Hoewel PSV theoretisch nog meedoet om de landstitel, lijkt de selectie van Phillip Cocu toe aan een opknapbeurt. De Mexicaan Andrés Guardado en de Colombiaan Santiago Arias zijn volgens De Mos en Van Hooijdonk in ieder geval toe aan een vertrek uit Eindhoven.

Waarom presteert PSV minder dan de afgelopen twee seizoenen?

De Mos: “Het echte ‘moeten’ is een beetje weg. PSV heeft succes gehad: twee keer landskampioen en de achtste finales in de Champions League. Soms is er ook moeilijk grip op te krijgen.”

“Ik had in mijn periode bij Anderlecht ook een goed seizoen, om vervolgens het jaar erna slecht te presteren. Ik mis bij PSV ook wat persoonlijkheid in de ploeg. Iemand met karakter die de boel op sleeptouw neemt.”

Van Hooijdonk: “PSV is minder gretig dan voorheen. De wedstrijd tegen Feyenoord is een goed voorbeeld daarvan. Feyenoord had de wil om te winnen, PSV wilde in die wedstrijd wel, maar het was niet best. “

[apss_share]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here