Legia is vooral een vraagteken voor Ajax

0
156

NOS   Voetbal   0

Het is rustig bij Ajax in de aanloop naar het Europa Leagueduel met Legia Warschau, donderdagavond. Een nagenoeg fitte selectie en de Amsterdammers zijn in vorm. Toch baart tegenstander Legia Warschau de nodige zorgen bij trainer Peter Bosz.

En dat komt vooral omdat Legia nog maar één wedstrijd heeft gespeeld na de winterstop en het elftal in die periode nogal wat wijzigingen heeft ondergaan. Legia verkocht enkele spelers en haalde onder meer Tomas Necid (ex-PEC Zwolle) terug. “Maar ik vind dat we uiteindelijk moeten winnen”, zo vertelt Bosz.

Indrukwekkend

De Poolse ploeg maakte indruk in de Champions League met spectaculaire wedstrijden tegen Borussia Dortmund en Real Madrid. Regerend kampioen Real werd thuis zelfs op 3-3 gehouden. Bosz: “Maar het elftal van nu ziet er iets anders uit. We hebben wat oefenwedstrijden in de winterstop bekeken en denken ongeveer te weten hoe ze gaan spelen.”

In de groepsfase wilde Bosz vaak reservespelers een kans geven. Daar zal nu geen sprake meer van zijn met de start van de knock-outfase. “Ik zal niet veel veranderen”, gaf Bosz aan.

[apss_share]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here