Maduro is verbolgen: ik mag niet spelen van Nijland

5
172

NOS   Voetbal   0

Hedwiges Maduro is verbolgen over het feit dat FC Groningen vrijwel het hele seizoen geen beroep op hem doet. De 32-jarige middenvelder krijgt naar eigen zeggen “geen eerlijke kans” van trainer Ernest Faber.

“Dit seizoen heb ik me niet welkom gevoeld, omdat de club van me af wil om te kunnen bezuinigen. Dat hebben ze ook tegen me verteld”, zegt Maduro bij het televisieprogramma De Tafel van Kees op Fox Sports.

Hans Nijland 

Maduro kon afgelopen winter aan de slag bij clubs uit de Verenigde Staten, maar die interesse liep op niets uit. Sindsdien zit de 18-voudig international zich te verbijten op de tribune.

“Het is een rare situatie, want er zijn alleen maar verliezers. Ik hoor ook van de trainer dat de technisch directeur tegen hem zegt dat hij mij niet mag opstellen”, aldus Maduro, die op Hans Nijland doelt.

Voetbalkeuze

De oud-speler van onder meer Ajax, Valencia en Sevilla heeft bij Groningen een aflopend contract. “Er zijn zelfs wedstrijden geweest dat FC Groningen geen middenvelders had en ik alsnog op de tribune zat. Dat is toch geen voetbalkeuze?”

[apss_share]

5 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here