Nieuwe Eagles-trainer Maaskant: zie dit echt als interim-klus

3
177

NOS   Voetbal   0

Maaskant, die in 1989 zijn voetbalcarrière begon in Deventer en daar zes jaar later kortstondig trainer was, heeft een contract getekend tot het einde van het seizoen. Plannen voor een vervolg in Deventer zijn er niet.

“Ik zie dit ook echt als interim-klus”, zegt de oud-trainer van onder meer RBC, FC Groningen en Wisla Kraków. “Ik heb mij de laatste tijd veel gericht op het bedrijfsleven en dat wil ik graag een vervolg geven.”

‘Race nog niet beslist’

De doelstelling die Maaskant van zijn nieuwe werkgever heeft meegekregen is simpel: handhaving. Een pittige klus, gezien de stand op de ranglijst (laatste met 20 punten) én het programma. Go Ahead stuit in de resterende zeven wedstrijden nog op onder meer FC Twente, Feyenoord en Ajax.

“Het is een immense sportieve opgave, maar tegelijkertijd zijn in mijn ogen alle middelen aanwezig om de klus te klaren. De staf, de spelersgroep, de betrokken achterban, de medewerkers en vrijwilligers; iedereen is doordrongen van het feit dat we het grote doel – handhaving – alleen met z’n allen kunnen bereiken.”

[apss_share]

3 REACTIES

  1. Popularpills Online Propecia Works Men Mail Order Nexium [url=http://cialonlinecs.com]cialis online[/url] Viagra Avec Dapoxetine

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here