Olympisch zwemkampioen Hackett verward, vermist en gehavend

0
146

NOS   Zwemmen   0

Drievoudig olympisch zwemkampioen Grant Hackett is donderdag door zijn familie als vermist opgegeven. “Grant is in de war en heeft dringend hulp nodig”, vertelde vader Neville Hackett in Australische media. Niet veel later dook hij weer op, maar of het goed met hem gaat is de grote vraag.

Hackett lijdt al geruime tijd aan mentale problemen. Hij werd woensdag, een dag voordat hij verdween, nog opgepakt door de politie. Hij zou zich agressief hebben gedragen richting familieleden. De inmiddels 36-jarige Australiër werd nadat hij een paar uur had vastgezeten op vrije voet gesteld, maar sindsdien had niemand hem meer gezien. 

“Als iemand hem ziet, bel dan de pers, de politie of de familie Hackett. Grant, laat alsjeblieft weten waar je bent, we houden van je en willen je helpen”, zei zijn vader donderdag. Hackett liet een paar uur later van zich horen door een foto op Instagram te plaatsen met een gehavend gezicht. “Mijn broer heeft mij in elkaar geslagen. Iedereen weet dat hij een agressieve man is”, schreef hij erbij. Zijn broer zei eerder hetzelfde over hem. “Grant is een gevaar voor zichzelf en voor de maatschappij”, aldus Craig Hackett.

[apss_share]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here