Ook Cissé betrokken bij afpersingszaak Valbuena

2
139

NOS   Voetbal   0

Oud-spits Djibril Cissé is ook betrokken in de afpersingszaak rond Olympique Lyon-aanvaller Mathieu Valbuena. Dat melden Franse media. Er loopt al sinds mei een onderzoek naar de Franse oud-speler van onder meer Liverpool en Olympique Marseille.

Al op 24 februari werd Cissé officieel in staat van beschuldiging gesteld, maar dat werd door het hof van beroep van Versailles binnenskamers gehouden. De Franse krant Le Parisien kreeg echter hoogte van dit nieuws, dat werd bevestigd door de advocaat van Cissé.

Benzema

Het Franse gerecht is nog altijd bezig met een onderzoek van vijf verdachten, onder wie Cisse en Real Madrid-spits Karim Benzema. Aanleiding is een sekstape van Mathieu Valbuena, die in het voorjaar van 2015 150.000 euro aan een kennis van Benzema moest betalen om te voorkomen dat die video openbaar werd gemaakt. 

Benzema heeft altijd gezegd onschuldig te zijn. De Franse bondscoach Didier Deschamps besloot de hoofdrolspelers van het schandaal niet meer te selecteren voor het nationale elftal. 

“Ik vind het niet eerlijk, ik heb geen enkele uitleg gekregen”, zei de aanvaller van Real Madrid onlangs tegen de Franse radiozender RMC. “Ik wil tenminste de discussie aan kunnen gaan met de coach, zodat ik duidelijkheid krijg.”

[apss_share]

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here