Personele problemen voor Feyenoord richting thuisduel AZ

0
66

NOS   Voetbal   0

Het is de vraag of koploper Feyenoord komende zondag over zijn sterkste opstelling beschikt voor het thuisduel met AZ. Een zestal spelers miste woensdag de training van de Rotterdammers.

Doelman Brad Jones is het grootste zorgenkindje; hij heeft last van een infectie aan zijn onderbeen en moest daarvoor in het ziekenhuis worden behandeld.

Ook Bilal Basaçikoglu (enkel), Eljero Elia (enkel en kuit), Nicolai Jørgensen (enkel), Terence Kongolo (verrekking in bovenbeen) en Marko Vejinovic (knie) waren absent. Zij werkten binnen aan hun herstel.

Volgens Feyenoord “is de kans groot dat een deel de wedstrijd van aanstaande zondag aan zich voorbij moet laten gaan”.

Arbitragezaak Vilhena

Ook Tonny Vilhena dreigt de wedstrijd tegen AZ te missen vanwege een schorsing. De middenvelder zou afgelopen zondag tijdens Sparta-Feyenoord een elleboogstoot hebben uitgedeeld.

De aanklager betaald voetbal van de KNVB deed Vilhena een schikkingsvoorstel van vier wedstrijden, waarvan één voorwaardelijk. Feyenoord en Vilhena gingen niet akkoord met het voorstel. Donderdagavond volgt een arbitragezaak in Zeist.

Koploper

Feyenoord liep afgelopen zondag bij Sparta tegen zijn tweede competitienederlaag aan (1-0). De club heeft in de eredivisie vier punten voorsprong op Ajax en acht op PSV.

[apss_share]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here