Rose en García aan kop op Masters

1
210

NOS   Golf   0

Justin Rose en Sergio García gaan na de derde dag van de Masters in Augusta aan de leiding met een totaal van -6. De Brit en de Spanjaard hebben een slag voorsprong op Rickie Fowler en twee op het trio Jordan Spieth, Charley Hoffman en Ryan Moore.

Hoffman behoorde na twee dagen nog tot de leiders, maar hij werd teruggeworpen door drie late bogeys. Garciá speelde op de backnine juist foutloos en leverde een scorekaart met twee birdies in.

Rose, in 2013 winnaar van de US Open, was het best op dreef. Hij maakte zeven keer een birdie, waaronder op de laatste twee holes en leverde met 67 slagen de beste score van de dag af.

Pieters valt terug, Spieth en Scott doen weer mee

Thomas Pieters viel flink terug na een beroerde ronde van 75 slagen (-3). De Belg was nog een van de koplopers na de tweede ronde, maar leek niet bestand tegen de druk en produceerde vier bogeys en zelfs een dubbele bogey. 

Beter verging het Jordan Spieth, die de Masters in 2015 won. De Amerikaan begon de dag met vier slagen achterstand op de vier koplopers, maar mag zich na een ronde van 68 slagen (-4) weer een van de kanshebbers noemen.

Ook voor Adam Scott (winnaar in 2013) ligt een tweede groene jasje nog binnen handbereik. De Australiër opende nog matig met 75, maar na twee omlopen op rij van 69 is hij weer een ‘contender’.

[apss_share]

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here