Sneijder neemt het op voor de bondscoach

0
101

NOS   Voetbal   0

Wesley Sneijder miste “scherpte en agressiviteit” bij het Nederlands elftal in het verloren WK-kwalificatieduel met Bulgarije (2-0). “De echte wil om te winnen was er niet”, vindt de middenvelder, die in Sofia na rust mocht invallen.

“Het klopt niet met de manier waarop we de afgelopen week hebben getraind, en dan beginnen we de wedstrijd op zo’n slechte manier. Het lijkt erop dat we weer een kans op een groot toernooi aan het vergooien zijn.”

‘Ik verdedig de bondscoach’

De kritiek aan het adres van bondscoach Danny Blind is volgens Sneijder niet terecht. “Hier moet ik de bondscoach wel verdedigen. Als je kijkt hoeveel mutaties Oranje heeft moeten ondergaan, dan is dat is lastig. Zelfs vlak voor de wedstrijd kreeg hij daar mee te maken.”

In tegenstelling tot Oranje vindt Sneijder dat Bulgarije wel alles had gegeven voor een optimaal resultaat. “Bulgarije heeft er vanaf het begin bovenop gezeten, dat verdient een compliment. Zo zie je meer dat het niet alleen om kwaliteit gaat, maar ook hoe je aan een wedstrijd begint.”

[apss_share]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here