Vardy met dood bedreigd over ontslag Ranieri

0
95

NOS   Voetbal   0

Vorig seizoen was hij nog de hoofdpersoon in het sprookjesboek dat Leicester City heette. Nu wordt Jamie Vardy met de dood bedreigd. Volgens sommige supporters zou de spits de kwade genius zijn rond het ontslag van coach Claudio Ranieri.

Volgens hardnekkige geruchten was Vardy een van de spelers die na afloop van het met 2-1 verloren duel met Sevilla een gesprek hadden met de clubeigenaar. Niet lang daarna werd Ranieri, de trainer die de club zo onverwacht naar de titel loodste, de laan uitgestuurd.

“Het is beangstigend”, zegt de 30-jarige speler. “Dat verhaal wordt opgepikt en meteen word je met de dood bedreigd. En ook mijn familie, mijn kinderen, iedereen. Op social media, op straat. Ik krijg ze elke week. Mijn vrouw wordt met de auto bijna van de weg gereden, met de kinderen achterin. Maar als het niet op camera staat, doe je niets.”

Doorn

Sinds het vertrek van Ranieri won Leicester City onder diens opvolger Craig Shakespeare vier wedstrijden op rij. De club is weer even uit de degradatiezorgen en staat zelfs in de kwartfinales van de Champions League. Maar het oneervolle vertrek van Ranieri blijft veel fans een doorn in het oog.

Vardy claimt niets met het ontslag van zijn vorige coach te maken te hebben. “Als er iets was, dan stapte je gewoon zelf naar de coach toe. Ranieri vond het nooit een probleem om je mening aan te horen. Maar nu moeten we er maar mee leven en ons concentreren op het voetbal.”

[apss_share]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here