Woede om aanwezigheid Russen op WK biatlon

3
190

NOS   Biatlon   0

Scheve ogen op het podium tijdens de eerste dag van de wereldkampioenschappen biatlon. Biatleten weigeren elkaar de hand te schudden. Allemaal veroorzaakt door de aanwezigheid van Russische biatleten.

De Fransman Martin Fourcade, meervoudig olympisch kampioen, kan het niet langer aanzien. Nadat hij de uitkomst van het WADA-rapport had vernomen eind 2016, en hoorde dat er 29 Russische biatleten in verband worden gebracht met doping, roept hij openlijk op tot strenge straffen.

De voornaamste straf die de internationale biatlonbond tot nu toe uitdeelde, is het terugtrekken van de organisatie van het WK biatlon van 2021. Die titelstrijd zou in het Russische Siberië plaatshebben. Maar dat gaat Fourcade en de andere initiatiefnemers niet ver genoeg. De Russen moeten worden uitgesloten van deelname.

[apss_share]

3 REACTIES

  1. Adverse Reations To Amoxicillin Viagra Hilft Nicht [url=http://cialibuy.com]cialis generic[/url] Amoxicillin Canadian Pharmacy Levitra Samples Overnight

  2. Awsome post and right to the point. I am not sure if this is really the best place to ask but do you people have any ideea where to hire some professional writers? Thank you 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here